lasarga mediamborganica

L’Àgora Emprenedors atén a 32 persones en el primer semestre de l’any

Aquest programa està enfocat en millorar la capacitació d'emprenedors i empreses en diferents àrees de negoci i gestió de l'empresa

El programa “Àgora Emprenedors”, que ajuda a aquells que volen obrir un nou negoci, ha atés durant el primer semestre de l’any a 32 persones.

L’objectiu d’aquest programa és millorar la capacitació d’emprenedors i empreses en les diferents àrees de negoci i gestió de l’empresa com per exemple, la definició del model de negoci, la política de màrqueting, la gestió econòmica i financera, l’enfocament al mercat o la definició de l’estratègia a seguir.

Aquesta iniciativa es realitza conjuntament amb el CEEI Alcoi-València i la regidoria d’Ocupació i Empresa i està cofinançat per la Diputació d’Alacant.

En Àgora Emprenedors són tècnics externs i experts en aquesta matèria els que ajuden als emprenedors i emprenedores a resoldre dubtes. A més, ajuden a aquestes futures empreses a enforcar la seua idea de negoci.

El nombre total d’atencions en 2020 no s’ha vist reduït per la crisi sanitària, ja que ha sigut el mateix nombre d’atencions que durant el primer semestre de l’any anterior, però el confinament ha trastocat el dia a dia d’aquest servei, ja que les atencions han passat a ser telemàtiques.

Alberto Belda, regidor d’Ocupació destaca que: “El programa Àgora Emprenedors ha sigut funcionant durant l’Estat d’Alarma i hem atés durant els primers sis mesos de l’any a un total de 32 emprenedors. D’aquest grup destaca que hi ha més joves, que més de la meitat té estudis de cicle de Formació Professional, i que l’oportunitat augmenta com a un dels motius per iniciar una empresa. Des de l’Àgora, seguim treballant en tots els programes que tenim per a ajudar a aquells que volen iniciar un negoci: Àgora Activa, les ajudes Inmpuls i les ajudes de comerç en el centre o aquest programa d’assessorament per a professionals“.

Segons ha informat la regidoria d’Ocupació les persones que han sigut assessorades aquest primer semestre de l’any, per edats, tenen entre 41 i 50 anys, amb un 34% de les atencions, seguit per joves de 21 a 30 anys, amb el 31%. Aquest últim grup ha augmentat respecte a l’any passat, ja que en 2019 no superaven el 22% de les atencions.

A més a més, cal destacar que més de la meitat dels emprenedors, el 53%, tenen un cicle formatiu de Formació Professional, i un 22% estudis universitaris.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *