foradia subscriutegrat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat llança un portal d’ocupació per a les comarques

L'objectiu és reforçar la seua aposta per la promoció econòmica i oferir aquest servei per a totes aquelles localitats que la integren i que no disposen d’ell

Fa uns dies que es va activar el portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, i les empreses i persones que busquen ocupació ja poden registrar les seues ofertes i candidatures, de fet ja es poden consultar les primeres ofertes laborals publicades en el mateix.

D’aquesta manera, es llança un nou servei des de l’ens supramunicipal després de la contractació recent d’un Agent de Desenvolupament Local, reforçant la seua aposta per la promoció econòmica i oferint aquest servei per a totes aquelles localitats que la integren i que no disposen d’ell.

El portal compta amb diferents seccions adreçades a empreses, persones emprenedores i demandants d’ocupació. Així mateix, recollirà informació sobre ofertes de treball en els sectors públic i privat i, a més, la programació de cursos i activitats formatives de les comarques.

Les persones que busquen treball poden consultar les ofertes de treball disponibles a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat o filtrar-les per cadascun dels municipis que la integren i que no compten amb portal d’ocupació propi.

Les empreses podran gaudir de l’assessorament i la preselecció de candidatures de l’ADL de la Mancomunitat, promovent la contractació de persones de les comarques que siguen aptes per a cadascuna de les ofertes. D’altra banda, els candidats podran disposar d’un portal de referència per a buscar ofertes d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat i rebre assessorament personalitzat.

Encara que el portal es troba en una fase inicial, l’objectiu és convertir-lo en un altre punt de referència per a empreses i ciutadania, complementant el portal existent de l’Ajuntament d’Alcoi, i treballar per a aconseguir que les empreses troben els candidats adequats i les persones demandants d’ocupació de les comarques puguen trobar un treball a l’Alcoià i el Comtat.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *