foradia subscriutegrat

Programació d’activitats a l’aire lliure per als majors d’Alcoi

Les aules de Majors d'Alcoi realitzaran durant el mes de juliol les seues activitats a l'aire lliure, en concret seran 11 sessions

Les aules de Majors d’Alcoi han preparat una programació amb 11 sessions d’activitats que es realitzaran a l’aire lliure durant el mes de juliol. Les persones grans de la nostra ciutat realitzaran activitats com gimnàstica, pintura, ball i ioga.

Fins ara ja s’han celebrat 3 d’aquestes activitats i han participat prop de 50 persones.

Ja s’ha realitzat una de les classes de gimnàstica, i la pròxima tindrà lloc el pròxim dia 17 en el River Fit, i el 20 de juliol a l’Auditori Amando Blanquer. Aquestes classes estan impartides pel mestre, Anto.

Respecte a les sessions de pintura, el 9 de juliol els majors podran gaudir d’aquesta experiència a càrrec del mestre José Borrell en el parc de Cervantes, i els dies 21 i 23 de juliol de la mà de Carlos Merchán en la Glorieta.

Paqui Ruiz és l’encarregada de dur a terme les classes de ball que el pròxim dia 22 d’aquest mes es realitzarà a la plaça Ferrándiz i Carbonell. El ioga està programat per als dies 15 i 29 de juliol al parc del Romeral.

Totes les sessions comencen a les 9 i mitja del matí i tenen una durada aproximada d’una hora, menys les classes de pintura, que duren entre 90 i 120 minuts.

Carol Ortiz, regidora de Gent Gran ha volgut visitar les primeres tres sessions que s’han realitzat i ha explicat que: “Les persones majors és un dels sectors que més ha patit durant el confinament“, i ha afegit que: “A banda de tots els beneficis que els aporten les activitats, cal destacar que també aprofiten per a reencontrar-se, i restablir les relacions socials tan necessàries”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *