Foradia ajualcoitel

Les Aules de la Tercera Edat i els Centres de Majors alcoians visiten Granada

• La visita, proposta de la ‘Mesa d’Envelliment Actiu’, va incloure una nit d’hotel i una ruta guiada per l’Alhambra, entre altres. • L'eixida ha estat organitzada pel departament de Polítiques Socials, que realitza un viatge d’aquest tipus trimestralment.


70 persones majors alcoianes van anar de viatge a Granada. La visita, proposta de la ‘Mesa d’Envelliment Actiu’, va incloure una nit d’hotel, una ruta guiada per l’Alhambra, visita al ‘Sacromonte’ i assistència a un espectacle de flamenc, entre altres.

Els assistents van ser acompanyats per tècnics i la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, qui destaca que aquest tipus d’excursions són “molt demandades tant pels alumnes de les Aules de la Tercera Edat com pels usuaris dels Centres de Majors”, “que dia a dia segueixen demostrant que mantenen una actitud dinàmica i totalment activa”.

L’eixida ha estat organitzada pel departament de Polítiques Socials, que realitza un viatge d’aquest tipus trimestralment. L’últim viatge va ser a Madrid on van visitar el ‘Museo del Prado’ i van fer una visita guiada al Congrés dels Diputats, on els van explicar la seua història i funcionament. Altres destinacions que han conegut les persones grans alcoianes són: les coves de Canelobre, l’Albufera de València, Alacant, La Vila Joiosa, Lorca i Totana.

Font: Redacció./


artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *