foradia barnasants

Els saxofonistes Ray Gelato i Enric Peidro a l’últim concert del Polisònic a Gandia amb les entrades exhaurides

Actuarà el quintet dels saxofonistes L’actuació està prevista per a les 22.30 hores i des de l’organització del Polisònic s’informa que ja no queden entrades a la venda.

Demà dissabte, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, finalitza la XXXI edició del festival Polisònic, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, amb l’actuació del quintet dels saxofonistes Ray Gelato i Enric Peidro.    

Els saxos tenors de Gelato i Peidro són una referència en el jazz clàssic europeu, amb una presència habitual en festivals i clubs de jazz de l’escena internacional.

Més de quatre anys després de la primera reunió d’aquests dos músics i amb prop d’un centenar de concerts, presenten, junt amb la seua secció rítmica habitual, el seu nou treball discogràfic titulat With all due respect, un disc que ha obtingut excel·lents crítiques i que escenifica la solvència d’un projecte més que consolidat. 

En aquest últim concert del Polisònic, Gelato i Peidro estaran acompanyats per tres virtuosos músics com són Richard Busiakiewiz al piano, Andrés Lizón al contrabaix i Simone Zaniol a la bateria.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *