Foradia subscriutegrat

La meitat dels clients de Caixa Ontinyent utilitzen la banca electrònica

Durant la crisi sanitària, l'entitat financera va notar un increment del 65% en el nombre d'operacions que es realitzaven a través dels canals digitals com la banca electrònica i l'App

Segons ha informat Caixa Ontinyent, el 50% dels clients de l’entitat ja opera principalment a través dels canals digitals, és a dir, la banca electrònica o l’App.

Aquest augment en aquest tipus de servei s’ha notat principalment durant l’Estat d’Alarma, ja que entre els mesos de març a maig, el nombre d’operacions realitzades en banca electrònica es va incrementar un 65%, unes dades rècord respecte als últims anys.

El fet d’utilitzar aquests mètodes per a fer operacions bancàries ja anava en augment durant els últims anys, i és que, en 2019, els usuaris de Caixa Ontinyent, ja van realitzar el 85% de les seues operacions més habituals amb aquests mitjans.

Aquesta evolució permet que les oficines dediquen més temps a la gestió comercial i a l’assessorament de clients.

És cert que encara molta gent té por a realitzar aquests tipus de tràmits per Internet, però des de Caixa Ontinyent estan treballant per tal d’intensificar la seguretat a l’hora d’utilitzar aquests canals, incrementant els paràmetres per a la identificació del client en les seues transaccions i amb un monitoratge especial davant possibles ciberatacs.

Des de 2016, l’entitat compta amb una oficina digital que ha sigut reforçada ara amb més persones per a poder atendre a totes les peticions, dubtes i consultes que puguen tenir els seus clients.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *