foradia subscriutegrat

Els més menuts gaudeixen d’una jornada d’orientació al parc de Cervantes

Aquesta activitat està dins del programa 'Viu l'Estiu' que han organitzat diferents regidories de l'Ajuntament d'Alcoi

Durant la vesprada del dimarts 14 de juliol, els xiquets i xiquetes de la ciutat van poder gaudir d’una jornada d’orientació que va tindre lloc al Parc de Cervantes i a la zona del Riverfit. Aquesta activitat està dins de la programació ‘Viu l’Estiu’ que s’ha preparat des d’algunes regidories de l’Ajuntament d’Alcoi.

Els infants participants tenien entre 4 i 14 anys, i van practicar aquesta modalitat esportiva que cada vegada compta amb més adeptes a Alcoi. L’activitat constava d’una zona de jocs per a la iniciació, un mapa xicotet pel parc de Cervantes i uno més gran per a la zona del Riverfit.

El Centre Excursionista d’Alcoi va col·laborar en aquesta jornada juntament amb la regidoria d’Esports.

Miguel Juan Reig, regidor d’Esports ha destacat que: “les activitats esportives no cessen aquest estiu i els més xicotets tenen durant el que resta del mes de juliol i agost la possibilitat de gaudir de l’àmplia oferta programada dins de ‘Viu l’Estiu’“.

Des de l’Ajuntament volen recordar que les persones que vulguen participar en aquestes activitats han d’inscriure’s en la secció d’esports de la web de l’Ajuntament, que es podran fer fins al matí abans de l’activitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *