foradia subscriutegrat

Concurs de talents per als xiquets i xiquetes entre 4 i 14 anys

El concurs està organitzat per la regidoria d'Infància i Adolescència i tindrà lloc el dia 28 de juliol a l'Auditori Amando Blanquer. Per a poder participar s'ha de realitzar una inscripció prèvia

La regidoria d’Infància i Adolescència de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat un concurs de talents per a xiquets i xiquetes entre 4 i 14 anys. Aquest esdeveniment se celebrarà en l’Auditori Amando Blanquer, a la Zona Nord, i per a poder participar s’haurà de realitzar inscripció prèvia.

Aquestes inscripcions es poden realitzar per WhatsApp enviant el missatge ‘Inscripció concurs talents’ al telèfon 650 37 77 81. Cal indicar que els grups de música hauran de dur el seu propi equip de so.

L’acte estarà presentat pel mag i il·lusionista Hugo. El guanyador del concurs es durà com a premi un sopar i 4 entrades de cinema, el participant que quede en segona posició guanyarà un sopar, i per a la tercera posició el premi serà 4 entrades de cinema.

En el cas que guanye un grup, i haurà entrades de cinema per a tots els integrants.

Presentem una activitat dirigida a xiquets i xiquetes. Sabem que la infància de la nostra ciutat té molts talents i amb aquest esdeveniment podran mostrar-nos les seues habilitats“, ha explicat la regidora d’Infància i Adolescència, Aranza de Gracia, que ha afegit que: “tenim una completa programació d’estiu amb activitats per a gent de totes les edats, des dels més xicotets com aquesta fins als més majors“.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *