foradia subscriutegrat

IX edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

Aquest certamen està organitzat per la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat i es podran presentar el projectes fins al 13 de novembre. S'atorgaran un total de 6 mil euros en premis

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat ha obert la convocatòria de la IX edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, que enguany compta amb dos categories per a donar reconeixement a les empreses i als projectes destinats a superar la crisi de la Covid-19.

Ja és el nové any que la Mancomunitat organitza aquest concurs, i l’objectiu és fomentar el desenvolupament local, la promoció econòmica i la creació d’ocupació en estes dos comarques.

Les categories dels premis estan relacionades amb la sostenibilitat, el turisme, el sector agropecuari i alimentari. Enguany, com a novetat s’ha afegit una nova categoria, que és per a empreses i emprenedors que han reaccionat davant la pandèmia i han desenvolupat projectes que han estat vinculats en la superació de la Covid.

Aquelles empreses i projectes que guanyen es beneficiaran també del servei continuïtat d’assessorament gratuït de l’Agència d’Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal.

Les candidatures es poden presentar fins al dia 13 de novembre. Les bases de la convocatòria i els formularis de sol·licitud es poden consultar en aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *