foradia subscriutegrat

L’artista iberut Fefeto torna a pintar el mural atacat el Dia de l’Orgull

Fefeto ha reproduït el mural, realitzat fa mesos durant les jornades de Finestres Obertes, ampliant l'espai d'intervenció, després de l'atac del passat mes han decidit ampliar la grandària

El mural de l’artista iberut Fefeto, que va sofrir l’atac LGTB-fòbic el passat Dia de l’Orgull, ha estat repintat pel mateix artista, en una façana confrontant a la qual inicialment va acollir el mural original i que pertany a l’antic cinema Riu a la Plaça de la Palla.

Amb el support de l’Associació Artística Vall de la Joguina-Engafat de la qual és membre, diversos col·lectius locals i l’Ajuntament d’Ibi.

Fefeto ha reproduït el mural, realitzat fa mesos durant les jornades de Finestres Obertes, ampliant l’espai d’intervenció perquè, després de l’atac del passat mes, s’ha decidit ampliar la grandària i reforçar-lo amb un altre més, escenificant igualment el mateix missatge: el de la tolerància, el respecte, la llibertat i l’amor, a través d’una obra en la qual es mostra l’icònic petó entre Madonna i Britney Spears i Madonna i Christina Aguilera.

L’original tècnica usada és la de semitons amb línies que aconsegueix la claredat de la imatge a mesura que t’allunyes d’ella.

Els missatges d’ànim i les mostres de suport rebudes per l’artista després del desagradable atac al mural, han fet que durant dos dies, amics i amigues de l’artista, així com membres de Engafat, hagen estat participant en la pintura d’aquests dos murals que tornen a formar part del paisatge urbà d’Ibi, mostrant el costat més artístic i tolerant de la localitat.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *