foradia subscriutegrat

Més de 300 establiments participen en ‘Queda’t a Ontinyent. Compra a casa’

La ciutadania també s'està mostrant molt participativa davant aquesta campanya i ja ha canviat 4.634 xecs per valor de 349.480 euros

106 nous establiments de la localitat d’Ontinyent s’han unit a la segona fase de la campanya ‘Queda’t a Ontinyent. Compra a casa’, que ja suma un total de 313 comerços i serveis participants.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, destacava que: “la recepció de sol·licituds per parts dels comerços demostra que no ens vam equivocar quan vam apostar per aquesta campanya, que injectarà en sols 6 mesos un milió d’euros a l’economia local“.

En la primera fase d’aquesta campanya ‘Tornem Junts’ es van adquirir 9314 xecs, i ja s’han canviat 4634 xecs per valor de 349.480 euros, el que suposa un 58% dels quasi 600.000 euros en xecs que es van posar en circulació en la primera tanta.

A partir del dia 1 de setembre es reprendrà la venda de xecs a través de la web www.quedataontinyent.com.

En aquesta segona fase, hi haurà tot tipus de comerços, hostaleria i serveis que “durant el confinament es va veure greument afectats i s’han volgut sumar a la campanya municipal per impulsar el consum a la nostra ciutat“, ha indicat Úbeda.

A més a més, el regidor ha recordat que la campanya es va dividir en dos fases a petició de les mateixes associacions, ja que els mesos de setembre i octubre solen ser uns mesos de alentiment del consum.

Aquests xecs es podran tornar a adquirir a partir de l’1 de setembre al preu de 10, 25, 50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu. La campanya finalitzarà el dia 15 de novembre.

En la segona fase sols podran adquirir xecs aquelles persones que no ho hagen fet a la primera o aquelles que han adquirit xecs per un valor inferior a 100 euros, que podran adquirir-ne més fins a arribar al màxim.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *