foradia subscriutegrat

El Mercat de Nadal torna a Alcoi

Tindrà lloc del 4 al 8 de desembre en La Glorieta

El Mercat de Nadal torna a La Glorieta. La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi, amb la col·laboració de la Càmara de Comerç, la Federació de Comerç i ACECA ha organitzat un any més aquesta cita. Aquest mercat nadalenc estarà Obert del 4 al 8 de desembre a La Glorieta en horari de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha afirmat que “un any més encetem el projecte d’Alcoi Ciutat del Nadal amb aquest Mercat en un lloc tan emblemàtic com la Glorieta on 35 expositors dels nostres comerços oferiran gran quantitat de productes que de segur ens ajuden a poder fer els nostres preparatius per aquestes festes. Agrair, per tant, la seua col·laboració i implicació que ha contribuït a poder parlar ja d’aquesta cita ineludible amb el nostre comerç de proximitat. Convidar a tots els nostres veïns i veïnes a gaudir de les diferents activitats i productes locals en uns moments tan complicats, però que afrontem amb il·lusió i ganes de treballar i ho fem en un espai segur, però també ple de diversió i solidaritat de la mà d’iniciatives a favor de col·lectius vulnerables”.

L’activitat comercial comptarà com cada any amb parades que oferiran els seus productes tant locals i de proximitat, com nadalencs. Igualment, tindrà una part solidària, amb tres entitats que tindran una parada benèfica.

Enguany, a banda del comerç amb productes locals i nadalencs, com ja és tradició hi haurà espectacles especials amb danses, dolçaines, contacontes i una flashmob i activitats per a la infància com passejades amb dromedaris i burretes, ludoteca, jocs, tallers artesans i un recinte ecològic amb diferents atraccions ecològiques, sempre seguint les recomanacions sanitàries per aquest moment.

L’entrada al Mercat serà per qualsevol accés a la Glorieta, amb aforament màxim i sentit únic de circulació dins del recinte, sempre amb l’ús obligatori de mascareta, i gel hidroalcohòlic tant als llocs de venda com a les entrades, per garantir la seguretat en tot moment. També estarà prohibit el consum de beguda i menjar en tota la Glorieta, llevat de la zona de restauració.

Participaran, 32 comerços i 3 entitats: Imhome, Kerigma, Detalles Padularte, Papelería Alfe, Decojordá, L’Obrador de Martina, Ninie Cerámica, Roses a Mà, Sarao Colorao, The Monkey Boys, Associació al Servei de l’Amecsació Forestal, Guaita, Thai, Cuckys Moda Infantil, De Bote a Bote, Socks&Co, Liten Jewels, Apialcoy, Papelería Natura, Puericultura G&G, Los Jijonencos, Denominados, Tangente de 90, Coses d’Ací, Floristeria Vert, Asociacion Belenista Alcoy, Manetes, Cash Fiestas, Manetes de Punt, Arquitecturizar, Kawaiicrochet i Carolina Barrull.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *