foradia ivace

Els comerciants d’Oliva comencen la campanya de rebaixes amb sortejos

En total hi haurà 20 premis de 100 euros, que es dividiran en dos sortejos, un el 31 de juliol i l'altre el 31 d'agost

L’Associació de Comerciants d’Oliva, juntament amb la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, han organitzat, a partir del divendres 25 de juny, una campanya de rebaixes d’estiu que premiarà les compres als comerços associats amb sortejos per valor de 2.000 euros.

Es faran dos sortejos, un per al 31 de juliol i altre el 31 d’agost, en els quals se sortejaran 10 premis de 100 euros en cadascun d’ells, i es farà entre la clientela que haja realitzat compres en els comerços associats.

La presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva, Rosa Llopis, ha comentat que: “Esperem que aquesta campanya tinga molt d’èxit i la ciutadania continue triant el xicotet comerç d’Oliva per a realitzar les seues compres en el període de rebaixes. Les rebaixes de veritat, sempre estan en el xicotet comerç”, i ha afegit que: “L’associació i l’Ajuntament d’Oliva, que sempre ens dona suport, estan fent un gran esforç per a premiar les compres realitzades en els nostres comerços i esperem que tinga molt d’èxit”.

Per la seua part, la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, ha animat a la ciutadania a participar i a que aprofite la campanya de rebaixes per a comprar en el comerç local: “Recolzem aquesta campanya de rebaixes d’estiu; donem suport a la iniciativa d’ACCO, i fem una crida perquè es compre en el comerç local”.

En aquesta iniciativa participen comerços de molts sectors, com la moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguets, llar, mobles, decoració, electrònica, floristeries, joieries, perfumeria, treballs manuals, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica, disseny gràfic, ferreteria, reformes de la llar, productes per a mascotes, alimentació i molts més.

Les persones que compren i emplenen les seues paperetes del sorteig en els comerços associats, participaran de forma automàtica. Les compres del mes de juliol participaran en el sorteig del 31 de juliol, i les d’agost en el del 31 d’agost.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *