Foradia subscriutegrat

“Trencasostres”

Columna per Mishima

The Right Wrench – NY Times./ Rafa Alvarez

Des d’aquell, que ara sembla tan allunyat, 14 de març. Una nova era havia arribat a l’atrotinat solar de la patria, prometent un futur lluminós i ple de color on les casetes eren de xocolate.

I si la vida és pur teatre (algú va dir que és cinema), és dir, no m’agrada el paper que en la funció representen alguns polítics, sembla que estan a un altre planeta.

Encara que ja està molt gastat el títol de la pel·lícula de Spielberg ‘Encontres en la 3ª Fase’, no em resisteixo a utilitzar-lo perquè ve al clau de l’actual moment… o més bé podria dir-se ‘Encontres al “quinto pino”‘ com veia el famós ‘Trencasostres’ del tebeo.

Uns pretenen que tot torne a la vida anterior, i altres ens asseguren que ja res tornarà a ser igual en ‘Domus vi’. Em ve a la memòria la veu de la iaia que deia que Santa Rita era l’advocada de l’impossible.

Així, viuriem la nova normalitat amb una foto de Sanchez i Iglesias donant-se una apassionant abraçada. Arrimadas i Casado passejant per la platja agafats de la mà en animada i respectuosa conversa.

I com deia una vella cançó The Smiths, a la vida hi ha poques coses més que llibres.

Font: Mishima./


3 Responses to “Trencasostres”

 1. Pernales ha dit:

  Vivimos en un país donde todo lo que sea salirse de los cánones establecidos reporta miradas de soslayo y perdida de confianza, cuando no te llaman idealista, intolerante o radical, simplemente por verbalizar derechos idénticos para todos y todas. Ven peligrar el sistema y atacan.

 2. Luci ha dit:

  Reforzar la educación, la sanidad, la ciencia. Invertir en investigación, apoyar a la cultura, y el deporte. Servicios públicos de calidad y salarios dignos.

  Eso es hacer a España grande. No es tan difícil. Lo demás es pantomima, ruido, ideología barata, y patrioterismo enfermizo.

  Un país en el que se consideran más peligrosos a unos titiriteros que a unos protaurinos que han intentado agredir a una Ministra de Trabajo, es un país decadente.

  Os pongáis como os pongáis, hay que cambiar este pais y lo vamos a hacer si o si.

 3. Carles Mir ha dit:

  No hi ha dubte que aquells que tracten d’aprendre sobre els altres i arribar a un acord prosperen més que aquells que actuen de manera defensiva o agressiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *