foradia subscriutegrat

Compromís demana més trens Alcoi-Xàtiva

La número dos del partit a l'Ajuntament d'Alcoi, Elisa Guillem, ha explicat que també s'ha demanat al Congrés, i volen que l'alcalde de la ciutat, el socialista Toni Francés recolze aquesta iniciativa

Compromís demanarà en el pròxim plenari ordinari que es complisquen els acords del ple del passat febrer respecte a la sol·licitud perquè Renfe augmente les freqüències de manera urgent en els trens Alcoi Xàtiva.

Com han informat des d’aquesta formació, actualment aquesta línia compta amb dos horaris per a anar cap a València, i els dos són de matí.

Segons ha argumentat la regidora del partit, Elisa Guillem, “el tren és un servei de primera necessitat per a les alcoianes i alcoians, que ha estat maltractat durant dècades, afavorint el transport particular, davant una infraestructura ja amortitzada“.

A més a més, també ha explicat que: “El passat 1 de juliol el portaveu de Compromís, Carles Mulet, ja va enviar al ministre Ábalos una carta en la qual li reclama la devolució de les freqüències de tren anterior a la pandèmia“, “la falta de trens, un servei essencial, està afectant especialment usuaris de les zones més allunyades dels principals nuclis i alterant les seues vides en tindre molts menys trens a la seua disposició. Aquestes retallades que a vegades superen el 50% han deixat àmplies zones amb un o dos trens en el dia“, va explicar Mulet al seu escrit.

És per aquest motiu que el grup municipal Compromís, demana a l’alcalde socialista d’Alcoi, Toni Francés, “que recolze aquesta iniciativa i defense els interessos dels alcoians i alcoianes davant el seu company de partit i ministre de Foment de l’Estat Espanyol”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *