foradia subscriutegrat

Xàtiva comptarà amb una parada d’alta velocitat en 2026

La Delegada del Govern, Pilar Bernabé, anuncia aquest projecte durant la seua visita a la Fira d'Agost

Xàtiva es consolida, encara més, com una ciutat de referència. La capital de La Costera tindrà una major comunicació i afluència a partir de 2026, quan estiga operativa una parada ferroviària d’alta velocitat. Aquest projecte, anunciat per la Delegada del Govern, Pilar Bernabé, durant la seua visita a la Fira d’Agost, permetrà dotar de major infraestructura a la ciutat, així com millorar la comunicació amb la resta del País Valencià, a més de fer-ho també amb el litoral i l’interior peninsular.

Pel que fa a la línia Alcoi-Xàtiva, la Delegada del Govern ha afirmat que el govern espanyol ha invertit 150 milions d’euros en 2022 i 12 en 2023 (més els 7 que s’estan invertint en matèria de seguretat) perquè eixa línia siga una realitat còmoda i pròspera, responent a les necessitats de connexió del segle XXI que necessiten els veïns i veïnes de les comarques centrals“.

A més de l’àmbit ferroviari, Bernabé també ha explicat que Xàtiva lidera la inversió estatal en tota la comarca amb més de 7,3 milions d’euros procedents del Fons de Recuperació i Resiliència per millorar l’eficiència de la ciutat, amb una intervenció a l’Ajuntament, i també turísticament amb una inversió al Castell“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *