foradia subscriutegrat

‘Vinticincvacances a Ovidi Montllor’ rep la visita del President de les Corts Valencianes Enric Morera

Hui finalitza l'exposició dedicada a Ovidi Montllor, posteriorment recorrerà diferents ciutats i pobles en les comarques centrals valencians

Ahir de vesprada, el President de les Corts Valencianes, Enric Morera, va estar a Alcoi per visitar en la LLotja Sant Jordi l’exposició ‘Vinticincvacances a Ovidi Montllor’, un dia abans de l’últim que es podrà veure a Alcoi.

A un dia de concloure la mostra, posteriorment tindrà caracter itinerant i anirà recorrent diferents ciutats i pobles de les comarques centrals valencianes. Pròxima parada Gandia.

El President de les Corts Valencianes, Enric Morena, arribava a Alcoi acompanyat de l’alcalde de Masnou, Jaume Oliveras, els quals es van dirigir a la Llotja Sant Jordi junt els representans de l’ajuntament d’Alcoi, el regidor de Cultura, Raül Llopis i la regidora de Participació Ciutadana, Teresa SanJuan, i el regidor portaveu de Compromís Màrius Ivorra.

Tots els presents, van coincidir amb el President Enric Morera en destacar la figura de l’Ovidi Montllor, pel que ha fet per la Cultura dels valencians tant en la música i la poesia o en les vessants artístiques que va desenvolupar el cantautor alcoià.

A la sala d’art ubicada baix la plaça d’Alcoi, obra de l’arquitecte valencià Calatrava, el President de les Corts Valencianes, va recorrer els diferents espais dels 25 artistes que la componen, una exposició que està comissariada per Carmen Jorques i organitzada per la Càtedra d’Art Contemporani Antoni Miró de la Universitat d’Alacant i l’ajuntament d’Alcoi.

El President, Enric Morera, va continuar a la comarca de l’Alcoià per a visitar El Sopalmo, el museu del pintor Antoni Miró. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *