foradia ivace

Al Degà del transport, al mestre, a l’amic, a la persona

'In memorian' per Pere Padrosa i Pierre

Vicente Juan Rico, per damunt de tot un Senyor.

El tràmit de marxar d’aquest mon no el podem evitar, però si que al marxar podem deixar una petjada important de la nostra trajectòria.

En 97 anys de vida en plenes condicions gaire be fins al final i deixar nos plàcidament, a casa acompanyat dels seus és quelcom que no tothom podria dir.

Aquestes quatre primeres ratlles poden resumir el que ha estat la seva vida en allò que he tingut l’honor de compartir i conèixer a Vicente.

Home de caràcter i d’honor. Honest i de família, amb uns valors indestructibles. Treballador fins a fer ho un mode de vida.

Ens deixa en Vicente, i per tant també amb ell totes aquestes virtuts. Però ens queda tota la seva vivència i encerts amb totes les vicissituds que ha hagut de passar. Moments molt feliços, però també moments molt durs, tan professionals com vitals.

Els qui ens hem dedicat tota la vida al transport, et trobarem a faltar, per l’entusiasme, per la lògica irrefutable dels raonaments. Has format part d’una generació de transportistes dels que ja no n’hi ha, però a qui devem molta part del progrés d’aquest país.

Ser amic no és difícil, el difícil és saber ser amic, i Vicente ha sabut ser ho, però a mes a predicat amb l’exemple amb aquells que hem tingut l’honor de poder nos hi comptar entre ells.

Finalment un desig a la Persona. La teva guia és i serà referent. Quasi cent anys de vida donen per ser i fer moltes coses però el que és encomiable és no haver deixat ni un moment de ser PERSONA, com diem a la meva terra UN SENYOR.

Descansi en Pau.

Font: Pere Padrosa i Pierre, transportista i Amic./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *