foradia subscriutegrat

Àlex Ruiz: “L’AP-7 per Bellreguard ens afecta urbanísticament, ja que tenim una carretera que ens parteix en dos”

Dins de la nostra secció de 'El poble és savi', entrevistem a l'alcalde de Bellreguard

Bellreguard (Comunitat Valenciana), 18/04/2019.- Posat d’Àlex Ruiz per al cartell electoral. Àlex Ruiz. FOTO: Natxo Francés

Seguim amb els posts dedicats a les localitats de les comarques centrals valencianes on incideix directament la gratuïtat de l’AP-7, que ha vingut de la mà d’aquest 2020.

Altre dels municipis de La Safor com és Bellreguard -amb eixida Xeresa pel nord i Oliva pel sud, en el seu cas- valora l’alliberament de l’autopista, tenint en compte que també, en el seu cas, té una nacional, la mateixa d’Oliva, 332, que “el parteix, literalment, en dos“.

Així ho ha recalcat el seu alcalde, Àlex Ruiz, de Compromís. “Qualsevol avanç que facilite llevar-nos trànsit, per mínim que siga, ajuda al nostre casc urbà“. Fins a 28.000 vehicles travessen Bellreguard diàriament. “Tenim una contaminació que supera en un 32% el límit permés per l’OMS, ja que la major part del trànsit és pesat, el més nociu“, confessa el representant nacionalista. “Tenim una casa amb un balcó que ha estat arrancat dues vegades per un vehicle. És per això que ens afecta urbanísticament més que a Oliva, la nostra carretera és més estreta i patim més afeccions“, matisa. A tot açò es suma la manca de transport públic. “Es va suprimir fins i tot l’autobús que anava de la platja al poble perquè no era rendible. Tenim l’opció de taxi, o anar fins a Gandia per agafar transport públic“, lamenta.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *