lasarga ajualcoipresuparticipa

Els xiquets poden aprendre conceptes financers gràcies a Fundació Caixa Ontinyent

La fundació d'aquesta entitat bancària ha llançat l'aplicació interactiva 'Els contes de Dino' per a acostar aquests coneixements als més menuts

Fundació Caixa Ontinyent ha llançat la nova aplicació ‘Els contes de Dino’, en la qual es recull de manera interactiva, la seua col·lecció de contes infantils d’educació financera i amb els quals es pretén acostar conceptes bàsics als més xicotets d’una manera divertida a través de les noves tecnologies.

Aquesta aplicació ja es pot descarregar per a Android i per a Apple, i està disponible en castellà, valencià i anglés. També es pot elegir entre llegir o escoltar el conte.

Complint amb la seua finalitat educativa, quan finalitza cada lectura es poden realitzar activitats relacionades per aprendre alguns coneixements.

Inicialment es podrà gaudir del primer dels títols de la col·lecció “La llegenda del pacte de fraternitat”, i s’aniran incorporant progressivament en els pròxims mesos la resta de contes que la conformen, destinats tots ells a xiquets de fins a 12 anys: “Dino i els diners”, “El porquet estalviador”, “Històries de l’explorador” i “Calixta la periodista”.

Aquesta col·lecció de contes ha merescut el premi a la divulgació financera, premi atorgat per la Fundació d’Estudis Borsaris i Financer (FEBF), i el Premi a la millor Obra Social i Educació Financera de 2018, concedit per la Revista Actualidad Económica.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *