foradia subscriutegrat

El PSOE acusa el PP de tenir poc interés pels projectes que es fan a Alcoi

Aquesta nova disputa entre els dos partits ha començat perquè el Partit Popular ha criticat el projecte del barri de Els Clots set mesos després de la seua publicació

Durant el mes de gener d’aquest any, l’Ajuntament d’Alcoi va anunciar i publicar l’actuació de la segona fase del barri de Els Clots. Aquest projecte s’ha pogut realitzar gràcies a una subvenció de la Diputació de 132.385 euros, que s’utilitzaran per a millorar el clavegueram, els embornals, les voreres, l’asfaltat i l’accessibilitat dels carrers Pintor Laporta, Pare Vitòria i Llibertat.

El projecte ha sigut elaborat pels tècnics municipals, que van ser els que van valora que es podria realitzar amb la quantitat subvencionada per la Diputació. Ara el Partir Popular, després de set mesos de la publicació ha criticat aquest projecte.

Segons informen des del grup socialista, la notícia es va publicar el 16 de gener i es va facilitar el pla dels carrers en els quals s’anava a actuar. Els mitjans de comunicació i les associacions de veïns disposaven d’aquesta informació. A més, també es va anunciar a les xarxes socials de l’Ajuntament i a la web municipal. Des del PSOE volen recalcar que si no era suficient en tots els llocs en els quals estava publicat, recorden que tots els grups polítics estan en les Meses de Contractació.

Jordi Martínez, regidor socialista d’Obres i Serveis, ha demostrat la seua indignació: “Que algun veí no conega el projecte és normal, però no és normal que el portaveu del Grup Municipal del PP no conega el projecte el que demostra el seu poc interés per conéixer l’activitat que es realitza a l’ajuntament. És curiós que durant tant de temps haja estat el projecte publicat i si tan malament ho veuen, no hagen dit res“.

Martínez també acusa els populars de què la seua intenció és criticar al PSOE, i una vegada més als tècnics municipals. El regidor d’Obres i Serveis ha convidat als regidors del PP a què “realitzen quan hi haja plaça les oposicions corresponents per a optar a entrar com a enginyers municipals per a realitzar ells els projectes, perquè pel que sembla saben més que els tècnics de l’ajuntament. Mentre isquen aquestes places el que podrien fer és llegir els projectes que es publiquen en el moment i no set mesos després“.

Segons Jordi Martínez, açò demostra que el Partit Popular no fa el seu treball i que per tal d’atacar-los utilitzen qualsevol argument.

Per tal de defensar la tasca dels tècnics municipals, l’edil socialista ha confessat que: “Jo no sóc tècnic però tinc tota la meua confiança depositada en aquestes persones i els done tot el meu suport. Si l’equip tècnic del Departament d’Obres ha determinat que es pot actuar en tres trams no el discutisc, com fa el PP. El que fem és dur a terme l’actuació en un barri que havia estat oblidat durant molts anys i tractar d’aconseguir més subvencions o fons propis per a realitzar una tercera fase en la resta de carrers“.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *