foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi porta avant sondejos en el pont de Sant Jordi per avançar cap a la tercera fase

Durant aquesta setmana s'ha procedit a la realització d'uns sondejos, que formen part de la redacció del projecte de la tercera fase del Pont de Sant Jordi, que actuarà en l'estructura.

Les obres en l’emblemàtic pont de Sant Jordi van tindre lloc, en una primera fase, amb la rehabilitació de les balustrades que presentaven greus desperfectes i una segona en les quals les actuacions van consistir en la reparació del tauler del pont i altres treballs estructurals, evitant que la infraestructura poguera tindre algun problema greu en un futur immediat.

A més, es va aprofitar per a l’eliminació dels antics ampits, substituint-los per uns nous pilons amb panells de metacrilat retroil·luminades i per a fer les voreres més amples i accessibles. Gràcies a aquesta actuació el pont té dos carrils amb un asfaltat nou, després de llevar totes les capes que hi havia i reforçar l’estructura.

El regidor d’Obres, Jordi Martínez explica que: “El tall de trànsit del pont de Sant Jordi va tindre lloc per a realitzar els tastos que estem fent en les dues parts del pont per a aqueixa tercera fase de reconstrucció, recuperació i rehabilitació. El que estem fent és veure com es troben tots els suports i pilars de l’estructura per a veure com serà l’actuació oportuna“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *