foradia ivace

Gandia obté 42 certificats d’empreses amb el segell ‘Preparats enfront de la Covid-19’

Aquestes empreses han superat el comité amb les Bones Pràctiques Avançades enfront de la Covid-19, és a dir, compten amb un pa de contingència

42 empreses de la ciutat de Gandia han obtingut el certificat ‘Preparats enfront de la Covid-19’. Per tal d’aconseguir aquest segell les empreses han tingut que demostrat en un comité extraordinari que tenen un pla de contingència implementat en la seua metodologia de treball que és efectiu davant aquesta malaltia.

Entre aquestes empreses hi ha 3 de Barx que també s’han distingit amb aquest segell.

Les empreses són 10 hotels, 1 càmping, 1 casa cultural, 5 espais culturals, 6 empreses d’hostaleria, 4 oficines de turisme, 5 immobiliàries, 2 empreses organitzadores de congressos, 2 serveis municipals, 2 empreses de turisme actiu, 2 comerços, 1 empresa de guies i 1 de turisme de salut. La llista es pot consultar en la web www.calidadendestino.es.

En agost es realitzarà un nou comité per a aquelles empreses que no hagen pogut tramitar en juliol, i estiguen interessades a obtenir aquest distintiu, per així donar valor afegit als seus negocis. Fins ara, 15 empreses han mostrat la seua intenció d’obtenir aquest distintiu.

Font: Redacció./


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *