foradia cdturisme

Gandia instal·la 17 noves antenes de servei Wi-Fi gratuït en 6 km de primera línia de platja 

La xarxa Smart Wifi funciona sota el nom de VisitGandia

Gandia una platja connectada, que contribuirà a incrementar els alts nivells de qualitat ambiental i dels serveis turístics. Vicent Mascarell, regidor delegat de Turisme i el regidor de Modernització, Jose Manuel Prieto, van presentar la nova xarxa wi-fi VisitGandia.

Dintre del projecte Platges Intel·ligents, a la platja de Gandia s’han instal·lat 17 punts Wi-Fi distribuïts entre els 6 km de la platja Nord, que ofereix als turistes un servei gratuït de connectivitat Wi-Fi.

La xarxa Smart Wifi funciona sota el nom de VisitGandia. I s’ha instal·lat a la façana marítima per a donar servei gratuït al llarg de tot l’any a la ciutadania i als turistes. “Amb aquesta mesura ens situem com una ciutat referent en l’Estat en aquest àmbit i a la Comunitat Valenciana com l’única ciutat juntament amb Benidorm que comptarà amb aquest servei” va explicar Mascarell.

El servei podrà oferir informació als usuaris a més de recollir informació per conèixer millor el perfil dels visitants i les seves preferències.

Per la seua part, Jose Manuel Prieto, “anteriorment no podíem oferir aquest servei pels condicionants de l’mercat de la competència però ara hem trobat la fórmula per oferir un ample de banda comercial a veïns i turistes a la primera línia de platja”.

A més, l’edil ha recordat que durant aquest any han d’acabar d’executar la subvenció de 50.000€ del WIFI4EU per a instal·lar wifi públic en les principals places de centre de la ciutat. “Internet ha de ser un dret que nosaltres com a administració hem de mantenir per evitar la bretxa digital i seguir treballant per a convertir-nos en una ciutat intel·ligent”, conclou Prieto.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *