foradia pressupostparticipatiualcoi

Tramitades el 44% de les sol·licituds presentades per a les ajudes Parèntesi a Gandia

És possible que a finals de setmana es puguen pagar un total de 134 sol·licituds, i ja hi ha 130 a l'espera de resolució

L’Ajuntament de Gandia ha comunicat que les ajudes Parèntesi s’estan gestionant a la localitat amb “eficàcia i rapidesa” i és que ja ha aprovat 104 noves ajudes directes Parèntesi, unes ajudes cofinançades pels ajuntaments, diputacions i el govern autonòmic.

A més, des del consistori asseguren que “amb tota probabilitat es pagaran a finals de setmana”. En dos setmanes des de la posada en marxa d’aquestes subvencions ja s’han beneficiat 134 xicotetes empreses o autònoms.
Els beneficiats rebran 2.000 euros per empresa o autònom, i 100 euros per treballador/a a càrrec seu, fins a un màxim de 10.

Ara, des de l’Ajuntament de Gandia han de gestionar 130 sol·licituds noves, el que significa que en poc més d’una setmana se superaran les 238 sol·licituds, pràcticament la meitat de les sol·licituds realitzades fins ara. “El més probable és que, per a no haver d’esperar al dilluns pròxim i no demorar aquests pagaments d’extrema urgència, convoquem una nova Junta de Govern al llarg de la setmana. Volem donar-li més celeritat encara, tot i que som un dels primers ajuntaments que estem resolent pràcticament de forma immediata sense haver d’esperar a la finalització del termini”, expliquen des del govern local.

Fins al dilluns 22 de febrer la xifra de sol·licituds que ha rebut el consistori és de 533, “un número important i seguim redoblant els esforços per a atendre també les sol·licituds a altres línies d’ajudes del Pla Resistir que s’han posat també en marxa, com per exemple, les ajudes a l’Artesania publicades recentment al DOGV i dotades amb 7 milions d’euros per al sector de la Comunitat Valenciana, que també té negocis, establiments i empreses a Gandia”.

Amb totes aquelles sol·licituds que s’estan quedant fora de les ajudes perquè no estan dins del patró que estableix la Generalitat, s’està prenent nota per saber quines són les activitats que necessitarien suport d’una segona convocatòria del Pla Resistir, una vegada finalitze l’actual: “Amb eixa filosofia que ningú es quede fora ni enrere i que l’Ajuntament, en un moment d’excepcionalitat, faça tot el que estiga en les seues mans, com hem fet fins ara”, ha explicat el regidor de Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *