foradia subscriutegrat

La platja de Gandia aconsegueix la Bandera Blava per trenta-cinqué any consecutiu

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) és l'encarregada de donar aquestes distincions des de fa 35 anys, i la platja Nord de Gandia té el privilegi de ser l'única en aquest temps de mantenir el seu distintiu

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) porta 35 anys atorgant a les platges i ports les Distincions Temàtiques, Banderes Blaves i Centres Blaus, i ha anunciat quins són els guanyadors en aquesta campanya de 2021.

La Platja Nord de Gandia està novament d’enhorabona, ja que ha sigut una de les platges reconegudes en la Comunitat Valenciana, i a més, pot celebrar també, que és l’única de la província de València que ha aconseguit mantenir aquest distintiu durant els 35 anys d’història.

A més, ADEAC ha atorgat la distinció temàtica en educació ambiental que reconeix l’esforç del municipi en aquest àmbit i ha renovat els guardons de la Sendero Azul, i el de Centros Azules per a l’Aula Natura.

Diana Morant, alcaldessa de la localitat, s’ha mostrat satisfeta davant d’aquest anunci: “És per a Gandia tot un honor i un orgull tindre la platja que tenim, sempre en les millors condicions, amb uns serveis immillorables, uns niells de neteja i manteniment que la fan única i amb un equip excepcional de Salvament i Socorrisme, amb els professionals de la Creu Roja i els agents de la Policia Local al front”.

El regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha valorat el treball incansable i incessant que, des de la seua regidoria s’ha dut a terme per a fer que la platja de Gandia continue sent líder en qualitat i excel·lència a tot el país. “Portem 35 anys consecutius rebent la bandera blava. Cada any són moltes les banderes de qualitat i reconeixement que hissem en la nostra façana marítima”, ha conclòs Mascarell.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *