foradia subscriutegrat

La Generalitat confirma nous casos positius de Covid-19 a Ibi

Des de l'Ajuntament d'Ibi llancen aquest important comunicat que no fa més que reforçar el que portem difonent des de fa mesos i que és apel·lar a la màxima responsabilitat de tots els veïns i veïnes d'Ibi

Ahir mateix, la conselleria de Sanitat de la Comunitat Valenciana, en la seua actualització de dades referents a contagis en la Comunitat, registra nous contagis a Ibi. Podem dir que, a més, hi ha nous casos en estudi a espera de resultats i que els positius confirmats són casos lleus, que es troben aïllats i controlats.

Un fet que ja, per si mateix, és més que suficient perquè estiguem molt alerta i siguem tot els responsables que hem aprés a ser durant aquests mesos des de l’arribada de la Covid-19.

És molt important continuar complint amb les mesures sanitàries establertes, com l’ús obligatori de la màscara per a majors de 6 anys, el distanciament social i la rentada freqüent de mans. Tot això unit a la resta de mesures higièniques que hem anat introduint en la nostra vida quotidiana i que no hem de deixar de tenir en compte.

Molta atenció als adolescents, no han d’abaixar la guàrdia, gran part dels focus actuals se centren en reunions de grups de joves que després traslladen a les seues famílies. Màxima prudència, si us plau.

En tots/as nosaltres/as està que els contagis no vagen a més i que la localitat no torne a sofrir els estralls d’aquesta pandèmia, com ja ho va fer en els seus inicis. Feu-ho per vosaltres/as però, sobretot, pels altres, per les persones majors, per els/as malalts/as crònics/as i pels quals dia a dia lluitem contra aquest virus que l’ha posat tot del revés en tan poc temps. ÉS A LES NOSTRES MANS, SIGUEM SOLIDARIS I GENEROSOS AMB LA NOSTRA SALUT I LA DELS altres.

Ànim a les persones que s’han contagiat, perquè superen amb força la malaltia, i molta responsabilitat per a tots i totes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *