foradia cdturisme

Prohibició de fumar en la via pública amb l’augment dels casos de coronavirus a 485 en l’última jornada

Es prohibeix fumar a l'aire lliure si no es respecta la distància i s'adopta el tancament de l'oci nocturn"

Barceló: ‘L’acord del Consell Interterritorial de Salut és un pas més en la prevenció i contenció del virus i en la protecció de tota la ciutadania’

Entre les mesures figura la prohibició de fumar en la via pública o a l’aire lliure si no es poden guardar dos metres de distància i el tancament de discoteques, sales de ball i bars de copes. Està previst que entren en vigor en la Comunitat Valenciana a partir de la seua publicació en el DOGV aquest pròxim dimarts

Entre altres, figura la prohibició de fumar en la via pública o a l’aire lliure si no es poden guardar dos metres de distància, el tancament de discoteques, sales de ball i bars de copes o la limitació d’horari per a establiments d’hostaleria, restauració, terrasses i bars i restaurants amb el tancament, com a màxim, a la 1.00h

La Comunitat Valenciana ha sumat en les últimes 24 hores 485 nous casos de coronavirus, que situen la xifra total de positius en 16.791 persones.

La distribució és la següent: 97 a l’Alacant (5.353 en total); 37 a Castelló (2.057 en total); i 347 a la València (9.366 en total). A més, hi ha 4 casos sense assignar des de l’última actualització, amb el que l’acumulat de casos sense assignar se situa en 15.

D’altra banda, s’han donat 264 altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades des de l’inici de la pandèmia ascendeix a 6.789 a Alacant, 20.640: 2.870 a Castelló, i 10.945 a València. A més hi ha quatre altes no assignades durant l’última jornada, que fan un acumulat de 36 altes no assignades.

D’aquesta manera, en aquests moments hi ha actius 2.918 casos, la qual cosa suposa un 11,65% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 218 persones ingressades: 63 a l’Alacant, d’ells 10 en l’UCI; 7 a Castelló, sense pacients en UCI; i 148 a València, 14 d’ells en UCI.

No s’ha registrat cap defunció per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions es manté en 1.486 persones: 518 en la d’Alacant, 227 a la província de Castelló i 741 en la de València.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 678.486, de les quals 541.380 han estat a través de PCR i 137.106 mitjançant test ràpid.

Actualització de la situació en residències

En aquests moments hi ha algun cas positiu en 19 residències de majors (8 a l’Alacant i 11 a València), 5 residències de persones amb diversitat funcional (1 a Castelló, 2 a l’Alacant i 2 a València) i 2 centres de menors a València.

– Residents nous positius: 0
– Personal nou positiu: 0
– Residents que han mort: 0

Actualment es troben baix vigilància activa de control sanitari 3 residències en la Comunitat Valenciana: 0 a Castelló, 1 a l’Alacant i 2 a València.

Actualització brolls de coronavirus

Nous brots:

 • Oriola: 4 casos. Origen social
 • València: 6 casos. Origen social
 • Peníscola: 10 casos. Origen social
 • Vinaròs: 3 casos. Origen social
 • Dénia: 4 casos. Origen laboral
 • Oriola: 3 casos. Origen social
 • Fuenterrobles: 3 casos. Origen laboral
 • València: 9 casos. Origen social
 • València: 3 casos. Origen social
 • Massamagrell: 5 casos. Origen social
 • Aldaia: 5 casos. Origen social
 • Castelló de la Plana: 3 casos. Origen social
 • Ibi: 4 casos. Origen social
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *