foradia subscriutegrat

Gandia inverteix més de 100.000 en millores per a instal·lacions esportives

Aquest pressupost està destinat a millorar la pista d'atletisme i la piscina coberta. S'espera que estiguen finalitzades per a l'inici de curs

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han visitat les obres de millora que s’estan realitzant a la pista d’atletisme i la piscina coberta del poliesportiu de la localitat.

Aquests treballs suposen una inversió global de més de 100.000 euros.

Durant la visita s’ha pogut comprovar que aquestes obres van a bon ritme, i per aquest motiu s’espera que per a l’inici de curs es puguen obrir.

Els treballs de la pista d’atletisme són per a reparar desperfectes en el paviment i s’està col·locant una gàbia de llançament homologada per la Federació Espanyola d’Atletisme, per a poder realitzar competicions d’àmbit nacional. Aquesta part de l’obra té un pressupost de 48.000 euros.

Pel que fa a la piscina, s’està canviant el ‘lainer’, que és la capa que recobreix tot el got del recinte. També s’està canviant les sureres i se substituiran els ‘poyetes’ de la piscina coberta per altres de competició que també servirà per a poder acollir competicions homologades. Aquestes tasques tenen una inversió aproximada de 54.000 euros.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *