lasarga mediamborganica

48.000 euros per adequar el carrer Costera del Gurugú

En aquesta actuació es remodelarà aquest carrer i el seu entorn i s'espera que el termini d'execució siga de 5 setmanes

Ja han començat les obres al carrer Costera del Gurugú, i als voltants d’aquest carrer. Una actuació que tindrà un pressupost de 48.000 euros i que s’espera que dure 5 setmanes. L’encarregada de dur aquests treballs a terme és l’empresa La Penyeta Muro 2020 SL. L’actuació consistirà a posar nova pavimentació de les voreres i paviments.

Amb motiu d’aquestes obres s’han produït canvis en el trànsit del centre: El carrer Sant Nicolau estarà obert al trànsit i al pas de l’autobús durant els caps de setmana, en Sant Llorenç continuarà tancat el trànsit rodat els dissabtes des de les 8 i mitja del matí fins a la matinada, i l’autobús circularà amb normalitat fins a les 8 i mitja de la vesprada. Durant els divendres i diumenges Sant Llorenç estarà obert al trànsit i al pas de l’autobús. Estaran tancades per obres la costera del Gurugú i Sant Josep, que sols admés trànsit en el tram entre El Tap i Goya per accedir als garatges.

Segons ha explicat Jordi Martínez, regidor d’Obres i Serveis: “Aquesta és una obra necessària per a millorar la relació d’aquest amb la zona per a vianants de la Placeta de la Creu Roja i Sant Domènec, tant per la funcionalitat dels recorreguts dels vianants com per la connectivitat del trànsit de vehicles. Com totes les obres genera molèsties durant la seua actuació, que hem tractat de minimitzar acordant mesures amb els comerciants i els agents implicats”.

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *