foradia subscriutegrat

Queda prohibit el bany en aigües obertes a Bocairent

A causa de l'augment de casos positius en la zona, l'Ajuntament de la localitat s'ha vist obligat a extremar precaucions per tal d'evitar possibles focus de contagi al seu terme municipal

Segons ha informat l’Ajuntament de Bocairent, i per culpa de l’agreujament de la situació sanitària, queda prohibit banyar-se en aigües obertes del terme municipal.

Així ho han anunciat per xarxes socials i mitjançant un comunicat, en el qual s’explica que, concretament, la regidoria de Medi Ambient i Agricultura, i la de Convivència, Seguretat i Trànsit ha decidit implantar aquesta mesura, especialment al riu Vinalopó (font dels Brulls, font de la Coveta, i Toll Blau). Aquesta prohibició durarà fins que la situació provocada per la Covid-19 finalitze.

El govern local ha argumentat que aquesta decisió s’ha pres pels següents motius: L’augment de casos positius sorgits en municipis confrontats i d’altres pròxims que obliga a extremar les precaucions i a adoptar noves mesures de prevenció, l’increment de visitants a paratges com el del Toll Blau, i per la perillositat de transmissió del virus en zones de bany continental a causa de l’absència de tractament de l’aigua.

Des del consistori fan una crida a la responsabilitat ciutadana per tal que compleixen aquesta mesura, que pretén garantir la seguretat sanitària de tota la població del municipi i d’aquells que els visiten.

La prohibició ha sigut comunicada a la Policia Local, Guàrdia Civil, parc natural, i altres institucions de seguretat i protecció de la natura, perquè si fóra necessari imposara sancions.

Encara que en aquestes zones ja no es pot banyar, l’Ajuntament de Bocairent recorda que la piscina municipal continua oberta i que es pot sol·licitar reserva de forma prèvia en la pàgina web municipal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *