lasarga mediamborganica

Compromís critica que el govern municipal no reforce la plantilla de cita prèvia

Màrius Ivorra, portaveu de la formació, ha declarat estar sorprés per la falta d'acció de la regidora socialista Teresa Sanjuán després de reconéixer que aquest Servei està pràcticament desbordat

Màrius Ivorra, portaveu de la formació, ha declarat estar sorprés per la falta d’acció de la regidora socialista Teresa Sanjuán després de reconéixer que aquest Servei està pràcticament desbordat

El portaveu i regidor a l’Ajuntament d’Alcoi de Compromís, Màrius Ivorra, critica que el govern municipal no contracte a més gent, després que la regidora socialista d’Informació i Defensa del Ciutadà, Teresa Sanjuan, reconeguera que el servei de cita prèvia està pràcticament desbordat.

Segons ha declarat Màrius Ivorra: “Després de la nostra denúncia pública de la setmana passada en la qual féiem ressò de les llargues cues i l’espera d’un mes a l’APP per a poder accedir a l’atenció al ciutadà i el padró de l’Ajuntament, la regidora va fer una roda de premsa per dir que l’APP funcionava de meravella, i que el Servei havia estat molt emprat per ciutadans, cosa que ja teníem clar, si no per quina raó hauríem de tindre tanta llista d’espera?”.

El portaveu ha afegit que: “La qüestió és que ens tornen a vendre un titular, però ara com ara la seua tasca no està feta i continuem, en plena ona de calor, tenint llargues cues al sol a la porta de l’Ajuntament“.

Des d’aquesta formació preocupa que després de conéixer que el govern és conscient de la situació de saturació d’aquest servei, no es done cap solució.

Compromís recorda que la raó per la qual es va posar en marxa aquest Servei va ser per tal d’evitar aglomeracions als serveis públics i prevenir contagis de la Covid-19, i segons opinen des d’aquest partit, no està funcionant.

L’Ajuntament ha destinat un funcionari a un dels tràmits, però el govern continua sense reforçar adequadament la seua plantilla d’atenció al ciutadà segons l’opinió de Compromís, ja que continuen les llargues cues al carrer.

Aquest no és un problema nou, ho denunciem tots els anys, i enguany especialment amb la Covid-19 i l’Ingrés Mínim Vital ho haurien d’haver previst per evitar molèsties i situacions de risc als alcoians“, ha aclarit Ivorra, que ha conclòs dient que: “confiem que decideixen d’una vegada posar solució al problema i deixar-se de rodes de premsa“.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *