foradia pressupostparticipatiualcoi

Benigànim manté les mesures excepcionals per tal d’evitar la propagació de la Covid-19

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha dictat una resolució que atén a les precisions que requereix el jutjat del contenciós nº3 de València, amb relació a les mesures addicionals acordades per a aquesta localitat, a conseqüència de la situació que s'està vivint actualment al municipi

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha atés la resolució amb les precisions contemplades en l’auto del jutjat del contenciós nº3 de València, respecte a la situació en Benigànim. Des d’aquesta conselleria, s’ha decidit que s’han de mantenir les mesures excepcionals per al municipi, durant 14 dies, ja que s’està vivint una situació de crisi sanitària.

En aquesta nova resolució, es contempla que el confinament és perimetral a la població, i que es permet la circulació de persones residents dins del municipi. A més, també explica que es poden fer reunions d’un màxim de 10 persones, i els actes de culte es realitzaran amb un terç de la capacitat d’aquests llocs, respectant sempre les normes de seguretat d’utilitzar la mascareta i el distanciament social.

Segons ha explicat la consellera, Ana Barceló, “és important que s’adopte aquesta mesura al municipi per a evitar la propagació del virus, i també per a salvaguardar i protegir la salut de tots els veïns i veïnes“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *