foradia subscriutegrat

El Cercle Industrial acull la VIII Setmana Gran del Piano

Entre els dies 7 i 11 de setembre els Amics de la Música han preparat una programació amb diferents concerts amb el piano com a protagonista

El regidor de Cultura, Raül Llopis, i el director de contractacions dels Amics de la Música d’Alcoi, Miguel Ferrándiz, han presentat la VIII edició de la Setmana Gran del Piano, que se celebrarà al Cercle Industrial entre els dies 7 i 11 de setembre.

Primerament el regidor de cultura ha volgut destacar que és important donar suport a aquest tipus d’iniciatives en un moment com aquest, i que s’ha d’apostar per la cultura, però sempre d’una forma segura.

A continuació Miguel Ferrándiz ha sigut l’encarregat d’explicar quina serà la programació per a aquests 5 dies de concerts.

Per al dilluns dia 7 de setembre, s’ha preparat el concert ‘El encanto de la música barroca y clásica barroca’, en la qual participaran Javier Terol com transvers, Carmina Sánchez com a soprano, i Francés Esteve al clavecí.

El dimarts serà el torn del concert ‘Del alma de Beethoven al corazón de España’, i estarà interpretat per Marisa Blanes al piano.

En l’equador de la programació, en el dimecres 9 de setembre, la soprano Saray García, el tenor Pascual Andreu, i Laila Bernat al piano, interpretaran el concert ‘De las canciones de Luis Mariano al musical’. A més a més, s’interpretarà el galop per a piano del compositor José Jordá, Alcoi Gandia.

El dijous, serà el torn d’un jove talent, Pol Requena, que interpretarà obres de Mozart o Chopin.

Per a finalitzar aquesta programació, el divendres 11 de setembre tancaran Georgina Sánchez al xelo, Erica Ramallo al violí, i Juan Gadea, al piano, en un concert anomenat ‘Del Romanticismo al Tango Porteño’.

Des dels Amics de la Música volen recordar que es tindran que seguir totes les mesures de seguretat i han explicat que no hi haurà programació de mà, per tal d’evitar aquest possible focus de contagi. Els intèrprets explicaran en cadascú dels concerts les peces que s’aniran tocant.

Totes aquestes actuacions tindran lloc al Cercle Industrial a les 8 menys quart de la vesprada. Aquests concerts seran a benefici de la Fundació Hogar Infantil d’Alcoi.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *