foradia cdturisme

Commemoració del primer aniversari de la DANA en Ontinyent

Es realitzarà una exposició fotogràfica amb imatges cedides per l'Associació Fotogràfica d'Ontinyent i els mitjans de comunicació EFE, El País, Levante-EMV, El Periòdic d'Ontinyent o Loclar

Ja ha passat un any des de la DANA que va tindre greus conseqüències a Ontinyent, i per tal de commemorar aquest fet històric, l’Ajuntament ha organitzat una exposició amb fotografies d’aquest moment.

La mostra comptarà amb 75 fotografies que han sigut cedides per l’Associació Fotogràfica d’Ontinyent (AFO), i per mitjans de comunicació com l’Agència EFE, El País, Levante-EMV, El Periòdic d’Ontinyent, o Loclar.

Amb aquestes imatges la ciutadania podrà reviure les primeres hores d’aquesta tempesta que va sofrir la localitat, i es podran veure quines van ser les conseqüències.

Alejandro Borrell, regidor de Cultura, ha explicat que: “la DANA de 2019 és una de les pitjors tempestes que hem patit, un moment històric del qual tant AFO com els mitjans de comunicació van deixar constància gràfica que ara compartim en aquesta exposició. Agraïm a tots ells la seua aportació a aquesta mostra amb imatges que són realment impactants“.

Amb aquesta exposició s’està editant un catàleg que inclourà les imatges de l’exposició i una sèrie d’escrits que repassen com es va viure aquest fet.

També es repassaran els grans temporals d’aigua que ha sofrit Ontinyent, i es farà un repàs als canvis de clima que s’estan produint.

El catàleg compta amb la participació d’Alfred Bernabeu, cronista oficial de la ciutat, amb Pablo Guerra, responsable de l’observatori meteorològic del col·legi La Concepción, el periodista Luis Torró i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez.

Com és habitual en aquesta situació de pandèmia que estem vivint, l’exposició tindrà aforament limitat i es podrà visitar de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 i mitja del migdia i de dimarts a dissabte des de les 6 de la vesprada a les 9 de la nit.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *