foradia cdturisme

Homenatge a les víctimes de la Covid-19 i a les persones que han lluitat contra la pandèmia

L'acte serà el dissabte 12 de setembre a les 7 i mitja de la vesprada en el parc de la Glorieta d'Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat un homenatge a les víctimes de la Covid-19, i reconeixerà el treball de les persones, col·lectius i institucions que han lluitat contra la pandèmia.

L’acte se celebrarà el dissabte 12 de setembre a les 7 i mitja de la vesprada en el parc de la Glorieta, concretament en l’entrada per Sant Nicolau del parc.

A les entrades per Sant Nicolau, i per Sant Mateu hi haurà roses blanques que els assistents podran agafar per a col·locar-les al voltant d’un monòlit en record i reconeixença a aquestes persones, en el moment de l’acte que ho indique el conductor d’aquest esdeveniment, que serà el periodista alcoià, Daniel Moltó.

A més a més, també participarà un quintet de corda de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi, i la soprano, Tania Bou.

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, ha declarat que: “celebrarem un acte solidari per fer costat a les famílies que han perdut a un ser estimat durant aquesta pandèmia. La nostra ciutat ha estat castigada, especialment les persones majors que estaven en la residència Domus Vi, i volem traslladar tot el nostre suport a les famílies afectades“.

El primer edil de la ciutat ha afegit que: “També volem agrair tant a les persones com als col·lectius i institucions el seu esforç i solidaritat per frenar la pandèmia. Tant als que han lluitat en primera línia com els que han fet diverses donacions i els que han ajudat les persones que pitjor ho estaven passant. Alcoi és una ciutat solidària i en els pitjors moments és quan més hem demostrat aquest caràcter altruista que ens caracteritza“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *