foradia subscriutegrat

Alcoians acompanyen a Isabel-Clara Simó en l’homenatge a València

• ACPV i AELC, celebren la concessió del 49è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes a Isabel-Clara Simó • Acompanyada dels amics d’Alcoi, el pintor Toni Miró, la periodista Amàlia Garrigós, Sandra Obiol, i el professor Carles Cortés

València va celebrar la concessió del 49è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes a Isabel-Clara Simó. L’escriptora alcoiana va rebre, la nit del dissabte 24 de febrer, un homenatge càlid i ple d’estima a València.

L’acte, en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, va comptar amb l’assistència del president de les Corts Valencianes, Enric Morera, el president d’Acció Cultural, Joan Francesc Mira, Gemma Pasqual, escriptors, poetes, professors, polítics, companys de la Cultura Valenciana.

A més, Isabel-Clara Simó va estar acompanyada dels amics d’Alcoi, el pintor Toni Miró, la periodista Amàlia Garrigós, Sandra Obiol, i el professor Carles Cortés.

Units en l’homenatge, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), per a celebrar la concessió del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2017.

Selfies, riures, abraçades amb Isabel-Clara Simó i fins ben entrada la nit les paraules dels presents, que va continuar en un brindis amb cava de tots els assistents en peu. Miquel Gil va cantar unes cançonetes de l’Ovidi i d’Estellés, i li va donar les gràcies a Isabel-Clara Simó.

Amics i companys en un “important reconeixement a la seua trajectòria”. El merescut homenatge a l’escriptora alcoiana, una de les autores modernes més importants de les lletres catalanes.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *