foradia subscriutegrat

Alcoi ret homenatge per les víctimes de la Covid-19

Un acte anunciat en el Ple Extraordinari del passat 30 de juliol

Toni Francés, “un acte solidari per fer costat a les famílies que han perdut a un ser estimat durant aquesta pandèmia. La nostra ciutat ha estat castigada, especialment les persones majors que estaven en la residència DomusVi i volem traslladar tot el nostre suport a les famílies afectades”.

Alcoi, ahir dissabte 12 de setembre al Parc de la Glorieta, va retre homenatge a les víctimes de la Covid-19, i reconeixença a les persones, col·lectius i institucions que han lluitat contra la pandèmia.

A la Glorieta, havia roses blanques que els assistents han agafat per col·locar-les al voltant del monòlit en record i reconeixença.

El conductor de l’acte ha segut el periodista alcoià Daniel Moltó. També han participat un quintet de corda de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi i la soprano, Tania Bou.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, “també volem agrair tant a les persones com als col·lectius i institucions el seu esforç i solidaritat dut a terme per frenar la pandèmia. Tant als que han lluitat en primera línia com els qui han fet diverses donacions i els que han ajudat les persones que pitjor ho estaven passant. Alcoi és una ciutat solidària i en els pitjors moments és quan més hem demostrat aquest caràcter altruista que ens caracteritza».

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *