lasarga

El 99’93% dels grups d’alumnes han superat la primera setmana de curs

1.833 col·legis públics dels 1.845 que hi ha a la Comunitat Valenciana han pogut impartir les seues classes de forma presencial amb total normalitat

Enguany tot el món ha estat molt més pendent de com seria l’inici de curs. Hi ha noves normes a complir i des de la Conselleria d’Educació volen garantir la màxima seguretat per a l’alumnat valencià.

La primera setmana del curs 2020-2021, s’ha viscut amb normalitat en el 99’93% del 47.000 grups d’alumnes que hi ha als 1.845 centres educatius valencians públics.

De tots aquests centres que hem dit, 1.833 han finalitzat la primera setmana sense cap aula parcial o totalment confinada.

En tota la Comunitat Valenciana, 12 centres educatius han finalitzat la primera setmana de classe amb confinament d’alumnat determinat, que han passat a un ensenyament a distància.

Com ja hem dit, a la Comunitat Valenciana hi ha 47.000 grups d’alumnes als col·legis públics, i el 99’93% han seguit les classes presencials sense cap incidència.

Els alumnes confinats han passat progressivament a l’ensenyament a distància amb l’activació del pla ‘MULAN 21’, que disposa de diferents eines de treball telemàtic conformades per ‘Web Família’, ‘AULES’, i el servei de videoconferències ‘WebEx’.

La Generalitat ha adquirit ja prop de 45.000 llicències d’aules virtuals ‘WebEx’ per a fer videoconferències en directe. Entre les llicències de videoconferències segures adquirides ja estan comptabilitzades les activacions del professorat substitut del personal docent de baixa.

Per a Infantil i Primària, com que la llicència és una per aula, no cal cap canvi, mentre que en Secundària, al professorat interí que entre a treballar per a cobrir una baixa per incapacitat temporal, se li adjudicarà una llicència ‘WebEx’ mentre dure la substitució perquè cree la seua pròpia aula virtual.

Per a passar a la formació a distància, el professorat disposa de l’assessorament de la persona coordinadora TIC del seu centre educatiu. A més, en la web del pla ‘MULAN 21’ s’està incorporant material d’ajuda i també es disposa d’un telèfon d’assistència tècnica.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *