foradia ivace

Continuen les bones notícies als municipis de les comarques de l’Alcoià i El Comtat

En les localitats d'Alcoi, Castalla, Cocentaina, Ibi, Muro i Onil, s'ha notat novament un descens en les xifres sobre l'evolució dels contagis, ja que la incidència continua baixant. Als últims 4 dies han faltat 8 persones en aquestes localitats

Com cada dimarts i divendres, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha informat sobre com va evolucionant la incidència de contagis als municipis del País Valencià.

Segons aquestes xifres, Alcoi ha baixat la seua incidència per cada 100.000 habitants de 735 a 445, cosa que vol dir que actualment hi ha 263 persones que estan patint la malaltia. Des de l’última actualització, malauradament 6 persones no han pogut superar la malaltia.

La localitat de Castalla ara té una incidència de 533 casos per cada 100.000 habitants, Cocentaina, 451, Ibi 515, i Muro d’Alcoi 643. Açò vol dir, que en casos reals a aquestes localitats són 54, 52, 121 i 60 respectivament. En Ibi a més, hi ha que lamentar una defunció per Covid.

La situació que més preocupa encara és la d’Onil, ja que, encara que les seues dades van millorant, encara són molt elevades. En l’actualització del divendres 12 de febrer, hi havia una incidència en la localitat de 1.505 contagis per cada 100.000 habitants, i segons les últimes informacions oferides per la conselleria, ara la incidència ha baixat a 1.065, que traduït en positius reals, són 80 casos actius al municipi. En Onil, també s’ha registrat una nova defunció per culpa del coronavirus.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *