lasarga ajualcoipresuparticipa

446 xiquets i xiquetes gaudeixen a la Biblioteca Tirisiti durant estiu

Aquesta biblioteca infantil continuarà oferint tallers d'animació lectora els dissabtes fins a desembre d'enguany

Durant els mesos d’estiu la Biblioteca Tirisiti va oferir una programació temàtica destinada a xiquets i xiquetes.

En total va haver-hi 40 tallers agrupats en 6 programes: experiments, reciclatge, naturalesa, animals, pirates i el fons marí.

Totes les places que hi havia disponibles s’han cobert amb èxit, i en total s’han registrat 446 participants, que van inscriure’s prèviament. Per a garantir la seguretat, durant les activitats no s’ha permés l’accés de persones que no foren participants.

Amb la tardor, la Biblioteca Tirisiti començarà una nova programació d’animació lectora durant dos dissabtes al mes, des de setembre fins a desembre, i començaran les 12 del migdia.

Els tallers són gratis i estan dedicats a xiquets i xiquetes entre els 4 i els 12 anys. Per a participar és imprescindible la inscripció prèvia al correu biblioteca@alcoi.org, o en el telèfon 96 553 71 43.

El dia 26 de setembre hi ha programat un taller anomenat: ‘Coneixem Alcoi i a Jaume I’, en octubre els tallers seran ‘La Tardor i Tots Sants’, programats per als dies 17 i 24.

Ja en novembre, els dies 14 i 28 el taller té com a títol: ‘Fem la nostra fera ferotge’ i ja, per a finalitzar l’any, els dies 12 i 19 de desembre, la temàtica serà ‘Nadal amb Tirisiti’.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha animat a participar en aquests tallers i ha declarat que: “Després d’un gran resultat amb les activitats de l’estiu, on 446 participants han gaudit dels tallers de la Biblioteca de Tirisiti, comencem el curs amb els nous tallers. Animem a les famílies amb xiquetes i xiquets d’entre 4 i 12 anys a participar i passar una bona estona els dissabtes al matí, gaudint de la lectura. Recordem que per a complir amb l’aforament i totes les normes de seguretat, és imprescindible reservar per telèfon o correu electrònic“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *