foradia camaraalcoi

La programació estival de la biblioteca Tirisiti anirà sobre medi ambient

Estarà dirigida a xiquets i xiquetes entre els 4 i els 12 anys i durarà els mesos de juliol i agost. S'haurà de fer inscripció, ja que l'aforament és limitat

Com cada estiu, la Biblioteca Tirisiti organitza activitats perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir del temps lliure en aquesta època que ja no tenen col·legi.

Per això, des de la biblioteca s’ha preparat una gran varietat d’activitats que giraran al voltant del medi ambient, i estaran dirigides als infants entre els 4 i 12 anys.

El tema escollit, com ja s’ha dit anteriorment és el reciclatge, “una de les activitats més senzilles i gratificants per als menors”, com indiquen des de l’organització, i té com a finalitat valorar la importància del reciclatge i la conservació del medi ambient, i ensenyar als més menuts a reciclar i cuidar de la natura.

Durant el mes de juliol es faran tallers de manualitats per a aprendre a donar una segona vida als materials que habitualment es considera que ja no es poden utilitzar més. Per al mes d’agost es crearan jocs amb materials reciclats.

L’aforament és limitat, i per això s’ha de fer reserva en la mateixa Biblioteca Tirisiti, al correu biblioteca@alcoi.org, o al telèfon 96 553 71 43, en horari de vesprada.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *