foradia subscriutegrat

‘Ei!’, nova campanya per a incentivar el comerç local

En aquesta iniciativa participen un total de 57 establiments alcoians, i en els seus negocis es realitzaran descomptes de fins a un 25%

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi ha llançat una nova campanya per a acostar el comerç local d’Alcoi a la ciutadania. Es tracta de ‘Ei!’, i té com a lema ‘Gràcies per acostar-te al comerç local d’Alcoi, volem premiar-te’.

En total participen un total de 57 comerços locals, tots els establiments que van tancar la persiana durant l’Estat d’Alarma.

Aquesta campanya està dins de la iniciativa ‘Reactiva Alcoi’, per a fer front als efectes provocats per la Covid-19 i incentivar als alcoians i alcoianes a fer les seues compres a la ciutat.

Els comerços participants tindran el distintiu de la campanya als establiments i podran fer descomptes als seus clients de fins al 25% amb un màxim de 20 euros, per cada client i dia.

Cada establiment a més disposarà d’un total de 1.000 euros per a repartir al llarg de la campanya entre els diferents clients.

Es calcula que els 57.000 euros destinats per les arques municipals a la iniciativa suposaran una inversió econòmica per al comerç local de 228.000 euros.

Segons ha explicat la regidora de comerç Vanessa Moltóhem apostat per una campanya molt senzilla però que fora una crida d’atenció en tota regla sota eixa paraula tan senzilla però contundent per a cridar l’atenció d’algú que és Ei!“.

A més, la regidora ha desitjat que: “la campanya també anime a les alcoianes i alcoians a entrar a establiments en què, tal vegada, encara no han comprat mai per a conéixer tot el que el nostre comerç pot oferir-nos a unes poques passes de casa”.

Per tal de promocionar la campanya, es realitzaran els distintius físics i virtuals per als comerços i les seues webs i xarxes socials, cartells de gran format a les marquesines, cartells A4 per col·locar en la ciutat en les zones permeses i un vídeo sota la crida ‘Ei!’ per a les xarxes socials.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *