foradia subscriutegrat

2.654 veïns i veïnes de Gandia mobilitzen 125.705 euros en el comerç local

S'ha aconseguit gràcies a la campanya 'Xecs Consum' que l'Ajuntament de Gandia ha posat en marxa

La campanya per a estimular el comerç local, ‘Xecs Consum’ que ha dut a terme l’Ajuntament de Gandia amb la col·laboració de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, i amb Caixa Ontinyent, ha aconseguit que 2.654 persones s’hagen pogut beneficiar d’aquesta oferta municipal en la qual han participat 400 xicotets comerços i altres establiments d’altres sectors.

Amb aquests ‘xecs’ s’ha generat un gast total de 125.705 euros, és a dir, una mitjana de 90 euros per consumidor o consumidora.

La campanya dona suport a un sector important per a Gandia i que s’ha vist afectat per la crisi econòmica que ha derivat de la pandèmia, i que s’ha sumat a altres accions que s’han portat endavant per part del consistori de la localitat, i que han ajudat a fer front a les necessitats del sector.

Els ‘Xecs Consum’ s’han posat en circulació amb diferents quanties econòmiques, de 10 i 20 euros, i que es podran gastar en qualsevol dels comerços o serveis adherits amb l’única condició de comptar amb padró a Gandia.

La fórmula permet a la ciutadania combinar les quanties de manera flexible, fins a arribar a un valor nominal màxim de 100 euros, i pagar la meitat de la compra a l’hora de consumir.

L’objectiu era també arribar al nombre més gran de beneficiaris possible, i per això s’ha establit un límit màxim de subvenció per persona. És a dir, que no es podran comprar Xecs Consum per valor nominal superior a 100 euros per part d’una persona.

La compra de xecs es pot realitzar en la web de l’Ajuntament de Gandia, i a més, s’atendrà presencialment a la planta baixa del consistori, en el telèfon 96 695 95 59, i en el correu xecsconsum@gandia.org

El termini per a poder utilitzar aquests xecs finalitzarà el dia 6 de juny.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *