foradia becasivace

Gandia continua els tallers de formació en violència de gènere

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives. La formació la realitza l'equip de Fem Acció

L’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia continua els tallers de sensibilització i formació per a la violència de gènere.

Les usuàries de l’Associació Prominusvàlids Psiquiàtrics de La Safor (ASMISAF) rebran aquesta formació per a prevenir la violència, ja que són un col·lectiu que pot ser més vulnerable.

La formació la du a terme l’equip de Fem Acció, juntament amb l’equip de professionals de l’àrea, liderada per la regidora Juana Navarro.

La regidora ha declarat que la prevenció i la formació “són les potes fonamentals per a la lluita contra la violència de gènere. Des del departament ens preocupen especialment els col·lectius vulnerables, com les dones amb diversitat funcional. A més, realitzarem una formació en línia dirigida al professorat de Gandia i als professionals que treballen amb aquests grups més vulnerables, així com una exposició fotogràfica, anomenada ‘Por un Like’ que s’exposarà al Tossal a partir del dia 23 d’octubre. Aquesta exposició tractarà de conscienciar del perill de les xarxes socials i la violència contra les dones que hi ha al darrere“.

Aquestes accions estan dins del projecte de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, que està subvencionat per la Diputació de València, com a municipi integrat dins de la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *