foradia subscriutegrat

El Teatre del Raval torna amb el compromís de fer cultura segura

La nova temporada d'aquest teatre de Gandia va començar el dia 17 de setembre amb l'espectacle 'La vaca que riu' de la companyia valenciana Patrícia Pardo, i està dins del Pla Reactivem de l'Institut Valencià de Cultura

El Teatre Raval de Gandia ha tornat presentant una programació cultural després del tancament per culpa de la pandèmia al mes de març.

Aquest teatre alça el teló amb un compromís que és garantir una cultura segura per als espectadors, que podran gaudir de la programació regular, i per a l’alumnat de col·legis i instituts, que també tindran una programació com s’ha fet des de fa 25 anys.

Per a tornar el Teatre del Raval ha començat la campanya ‘No sabem què passarà, però el teatre tornarà’. Amb aquest missatge els responsables de la sala adquireixen compromisos per a assegurar que els espectadors puguen gaudir de la cultura sense cap perill.

És per aquest motiu que durant les setmanes prèvies a la reobertura, s’ha procedit a la neteja i desinfecció dels seus espais, s’han preparat dispositius higiènics i les mesures de control necessàries.

L’aforament serà reduït en tots els espectacles, i per això, en aquesta nova temporada es programaran més sessions dels espectacles.

També es portarà a l’aire lliure alguns dels seus espectacles aprofitant els espais oberts de la ciutat. És una proposta segura, i des del Teatre del Raval, asseguren que ja tenen experiència.

Per últim l’equip d’aquest teatre s’ha volgut comprometre amb els xiquets, xiquetes i joves, a no deixar de programar la seua campanya escolar per al curs 2020-2021, garantint els protocols de seguretat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *