foradia elgrat

‘Cants d’amor i de mort’, l’espectacle que ha commemorat la mort d’Ausiàs March

Al Teatre Serrano els assistents van gaudir de versos, i projecció d'imatges, acompanyats per la música del grup 'Melodemodomies'

Gandia ha commemorat la mort del poeta de la localitat, Ausiàs March amb un espectacle titulat com un dels seus poemes ‘Cants d’amor i de mort’. Aquest esdeveniment va tindre lloc al Teatre Serrano.

Els assistents van poder gaudir d’una sèrie de versos, projecció d’imatges, i música oferida pel grup ‘Melodemodomies’, al voltant d’aquest poema.

Rafa Gomar, president de la Societat Literària Saforíssims, va fer una intervenció en la qual va explicar el projecte que tenen per a fer homenatge a Ausiàs March. A més a més el pintor, escultor i dibuixant d’Elx, Joan Castejón, va regalar una caixa de discos amb la música d’aquest espectacle als esmentats regidors, com un gest d’agraïment a l’Ajuntament.

Gomar, ha explicat que: “l’Ajuntament s’ha compromés a posar una placa a la casa dels March, al carrer major de Gandia on va nàixer el nostre poeta, i també a reunir un grup de traductors i experts internacionals de la seua obra que protagonitzaran un encontre dins de la programació de la Setmana Literària de Gandia el pròxim novembre. Estem parlant del punt de partida, més avant en concretarem altres actuacions i activitats“.


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *