foradia cdturisme

Continuen les conferències ‘Un passeig per la Història de Gandia’

En aquesta tercera sessió es parlarà sobre la platja de Gandia abans de la dècada dels 60 “Retrobant la platja perduda. La platja de Gandia abans del desenrotllisme” tindrà lloc el divendres 6 de març a les 19:30 h. a la Sala d'Actes de la Biblioteca Central.

La Biblioteca Central de Gandia ha anunciat que hi haurà una nova sessió del cicle de conferències ‘Un passeig per la Història de Gandia’. Aquesta tercera sessió recordarà la platja de la localitat abans de la dècada dels 60, ‘Retrobant la platja perduda. La platja de Gandia abans del desenrotllisme’, i estarà impartida per Suso Monrabal.

I és que, aquesta platja, abans d’aquesta època es mantenia quasi verge, amb molt poques cases i hortes, però tot va canviar amb el turisme.

Aquesta conferència està dins dels 8 temes preparats en aquest cicle. Un divendres al mes es realitzen aquestes xerrades, que compten amb la col·laboració de persones especialitzades en cadascuna de les matèries, amb l’objectiu de donar a conéixer la història i el patrimoni de la localitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *