foradia subscriutegrat

La Universitat Politècnica de València podrà ocupar l’Edifici Viaducte

La UPV i l'Ajuntament d'Alcoi han signat un conveni en el qual deixe que la universitat puga utilitzar aquest edifici, però a més es continuarà donat la Formació de Persones Adultes Orosia Silvestre, l'Escola Municipal de Belles Arts, o les Aules de la Tercera Edat

La Universitat Politècnica de València i l’Ajuntament d’Alcoi han signat un conveni d’autorització per a l’ocupació temporal de l’Edifici Viaducte. D’aquesta manera l’Ajuntament podrà continuar utilitzant aquest edifici i a més ampliar la seua oferta d’activitats.

La Formació de Persones Adultes Orosia Silvestre, l’Escola Municipal de Belles Arts, o les Aules de la Tercera Edat, continuaran impartint-se en aquest mateix edifici.

A aquest acord han assistit Francisco José Mora Mas, Sr. Recto de la UPV, Toni Francés, alcalde d’Alcoi, Juan Ignacio Torregrosa López, Director de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi i Juan Francisco Picó Silvestre, Professor del Departament de Composició Arquitectònica.

Picó ha sigut l’encarregat d’explicar de forma detallada totes les utilitats d’aquest edifici que té quasi un segle d’antiguitat: “es tracta de l’edifici universitari per excel·lència de la ciutat, és l’edifici de la formació dels enginyers que han treballat juntament amb tot el teixit industrial del territori, no sols d’aquesta ciutat“.

Per la seua part, Juan Ignacio Torregrosa, ha explicat que l’objectiu dels convenis és “donar-li forma a l’ús de l’Edifici Viaducte per part de les dos entitats, i que l’Ajuntament d’Alcoi puga continuar utilitzant-lo i ampliar l’oferta d’activitats formatives“.

El conveni normalitza la relació entre la UPV i l’Ajuntament per l’ús d’aquest edifici històric“, ha afegit l’alcalde d’Alcoi, que a més ha agraït la inversió de la universitat per facilitat l’accessibilitat de l’edifici.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *