foradia cdturisme

El Campus d’Alcoi de la UPV present a la Mostra de Teatre

El divendres 27 de maig, a les 11h, al Teatre Salesians, es farà l'espectacle de 'Circociencia', que estarà dirigit a públic escolar

Des del dia 23 al 27 de maig Alcoi es converteix en el punt neuràlgic de les arts escèniques, i des del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València no volien perdre l’ocasió de poder participar en aquest esdeveniment de forma activa. Per aquest motiu han preparat l’espectacle de ‘Circociencia’ que està dirigit al públic escolar, i que es durà a terme el divendres 27, a les 11h al Teatre Salesians.

‘Redoxidables’ és la proposta que ha preparat el campus, i la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, per a la Mostra i fa una barreja de teatre i ciència per a poder arribar al públic més jove. A més, compten amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología, del Ministeri de Ciència i Innovació, i de l’Ajuntament d’Alcoi.

L’obra tracta de dos científics que repassen conceptes de Redox, que és la reacció de reducciooxidació. En un moment, perduts entre tanta teoria, decideixen fer ús del suc de llombarda per a convertir-se en Aurora Ribosoma, i Armando Neutrino, un circocientífics que estan al servei de la divulgació de la ciència a través de mètodes no convencionals. Durant l’obra es faran nous experiments i noves rutines de circ amb les quals ensenyaran als més menuts i menudes, ciència d’una forma original i distesa.

A més d’aquest espectacle que està dins de la programació de la Mostra de Teatre d’Alcoi, ‘Circociencia’ també oferirà un altre espectacle, ‘Jugant amb foc’, eixa mateixa vesprada, al Teatre Salesians, i l’entrada serà gratuïta, i es poden aconseguir en aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *